Γκουτσίδης: «Δεν χάσαμε λόγω της ποιότητας του αντιπάλου...»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρομήτου, Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν μπορούσε να βρει τι ακριβώς φταίει και η ομάδα του δεν αντιδράει όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. 

Γκουτσίδης: «Δεν χάσαμε λόγω της ποιότητας του αντιπάλου...»

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης στις δηλώσεις του μετά το 0-3 του Ατρομήτου από τον Ολυμπιακό, τόνισε τα εξής:

Για το ότι δεν μπορεί να αντιδράσει ο Ατρόμητος όταν δέχεται γκολ: Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ψάχνω εδώ και καιρό και δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Παίζουμε με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου και δεν χάνεις από την ποιότητα, αλλά από λάθη παιδαριώδη. Και τα τρία γκολ θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και δεν μπορούμε να γυρίσουμε τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ κάναμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε τελικά με δύο φάσεις δεχτήκαμε δύο γκολ. Είναι ανεξήγητο».

Για το αν θα είναι έτοιμος για τα πλέι άουτ: «Προσπαθούμε κάθε μέρα κάθε ώρα να διορθώσουμε τα λάθη μας. Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τα παιδιά και να βρούμε μία λύση για να έρθουν τα αποτελέσματα. Αν έρθουν τα αποτελέσματα θα αλλάξει και η ψυχολογία των παιδιών».

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-3: Μάγος Ελ Αραμπί τον οδηγεί