Η κριτική των παικτών: Ο βασιλιάς Ελ Αραμπί και οι υπασπιστές του

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι (3-0 τον Ατρόμητο) ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Κοντά του σε απόδοση Αγκιμπού και Λαλά

Η κριτική των παικτών: Ο βασιλιάς Ελ Αραμπί και οι υπασπιστές του

Με τρία γκολ στο ενεργητικό του, όλα όσα πέτυχε δηλαδή η ομάδα του στο 3-0 με τον Ατρόμητο, δεν μπορεί παρά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να αναδειχτεί σε κορυφαίο του Ολυμπιακού και του αγώνα. Υπήρξαν όμως κι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν στην έβδομη εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος.

ΤΟΜΑΣ ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν χρειάστηκε να επέμβει, σε δύο φάσεις η μπάλα πήγε εκτός εστίας και στο τέλος έκανε καλή απόκρουση στην κεφαλιά του Μαυρομμάτη.

ΚΕΝΙ ΛΑΛΑ: Φανταστικό παιχνίδι από τον Γάλλο που είχε συμβολή στα δύο πρώτα γκολ και είχε πολύ ωραίες ενέργειες. Ο Μαρτίνς έτριβε τα χέρια του.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Άλλο ένα ματς συνέπειας και μεγάλης προσπάθειας από τον Μολδαβό, με δυνατές μάχες και καλά ανεβάσματα.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα χαμηλά, άνετα κράτησε τη θέση και έκανε ακόμη ένα ώριμο ματς.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Είχε κάποια λαθάκια στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκε πολύ πιο προσεκτικός. Δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να απειλήσει μπροστά, αν και ήταν αυτός που υποχρέωσε τον Χατζηισαΐα για το πέναλτι του τρίτου γκολ.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Ήρεμη δύναμη στη μεσαία γραμμή, με πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη μία φορά δίχως να ανεβάσει στροφές.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε ορισμένες έξυπνες εμπνεύσεις, άλλες βγήκαν, άλλες όχι. Μεγάλη η συμβολή στη διαχείριση του παιχνιδιού μετά το πρώτο τέρμα.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Έχει κερδίσει το πρώτο πέναλτι, έχει πασάρει στο δεύτερο γκολ, έχει κάνει ακόμη μία φορά τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι. Ακόμη και κουρασμένος, συνεχίζει σε υψηλό ρυθμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ωραίες κινήσεις στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερο κοντά στον Ελ Αραμπί. Είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν μπόρεσε να τις τελειώσει καλά.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Δραστήριος στο πρώτο μέρος, ακόμη και στο κομμάτι που ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε τρόπους να σπάσει το μπλόκο των γηπεδούχων. Δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή του, αλλά από δικό του χτύπημα ήρθε το πέναλτι για το τρίτο γκολ.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής, με χατ-τρικ, με μεγάλη συμμετοχή στο ματς, με ευκαιρία για τέταρτο γκολ, με επιστροφή στη δική του κανονικότητα. Σπάει ρεκόρ, πάει ξανά για πρώτος σκόρερ, δίνει νίκες.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Έπαιξε αριστερό μπακ στη θέση του Ρέαμπτσιουκ, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Είχε δυο-τρεις καλές ενέργειες στο διάστημα που έπαιξε, ειδικά τη σέντρα στην ευκαιρία του Ελ Αραμπί.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Κι αυτός αλλαγή, έδωσε κάποιες μάχες στο κέντρο, δεν υπήρχε λόγος να πιεστεί ιδιαίτερα με το σκορ διαμορφωμένο.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Θα μπορούσε να είχε σκοράρει από την πάσα του Λαλά, αλλά άργησε να αποφασίσει.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Έπαιξε για λίγο, δεν είχε κάποια τελική προσπάθεια.