Λουτσέσκου: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Λουτσέσκου: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε... αέρα από τα Γιάννινα, νικώντας 4-0 τον τοπικό ΠΑΣ και πέρασε μόνος 3ος στη βαθμολογία της Super League 1. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου έτριβε τα χέρια του από... χαρά τονίζοντας πως αυτό ήταν το τέλειο παιχνίδι.

Αρχικά είπε: «Προσπάθησα να το εξηγήσω πολλές φορές: Είναι δύσκολο για μας να έχουμε τα ματς στην Ευρώπη και όλες αυτές τις υποχρεώσεις αμέσως μετά στην Ελλάδα. Όλη μας η πνευματική ενέργεια είχε τελειώσει. Σήμερα κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, αρχίζοντας από την οργάνωσή μας στο γήπεδο.

Όλα έχουν να κάνουν με την πνευματική ετοιμότητα. Οι αντιδράσεις που είχαμε ήταν σωστές, υπό άλλες συνθήκες ήταν πιο δύσκολο για μας. Όμως αύριο είναι μια άλλη μέρα, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας», τόνισε.

Για το μηδέν που κράτησε ο ΠΑΟΚ στην άμυνά του, είπε: «Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη, αλλά με όλη την ομάδα και το πώς είμαστε τοποθετημένοι στο γήπεδο. Από εκεί κρίνεται αν θα φάμε γκολ ή όχι».