ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-4: Άνετο πέρασμα και μόνος τρίτος (Highlights)

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι μόνος τρίτος στον πίνακα της βαθμολογίας. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Σλοβένος Κούρτιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-4: Άνετο πέρασμα και μόνος τρίτος (Highlights)

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα, έδειξε διάθεση να...χτυπήσει από αριστερά με τον Πίρσμαν να ανεβαίνει και τον ΠΑΟΚ να έχει από εκείνη την πλευρά τον νεαρό Λύρατζη. Μετά το 10’-15’ όμως ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας, ο Μεταξάς ζήτησε από τις γραμμές του να ανέβουν πιο ψηλά, θέλησε να πιέσει και να χαλάσει το παιχνίδι της ομάδας του Λουτσέσκου και τα κατάφερε αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι (χέρι του Μιλιντσεάνου σε κεφαλιά του Άκπομ) του Κόυρτιτς στο 31’ και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, με τον ΠΑΣ να είναι καλύτερος, να παίζει από αριστερά κυρίως, να δημιουργεί 2-3 καλές στιγμές αλλά να μην μπορεί να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση και όρεξη αλλά μέσα σε ένα πεντάλεπτο (63’-68’) τα πάντα τελείωσαν με τον ΠΑΟΚ να...χτυπά στην κόντρα και να σημειώνει δύο όμορφα τέρματα με σουτ των Κούρτιτς (ο κορυφαίος του αγώνα), Αουγκούστο (ήταν μέσα στη φάση του πέναλτι αλλά και στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ). Με το 0-3 στην...πλάτη ο ΠΑΣ ήταν αδύνατο να αντιδράσει, έχοντας στην εξέδρα άλλωστε και τους τιμωρημένους Περέα, Καραχάλιο.

Ο Άκπομ στο φινάλε έκανε το 4-0 με τον Μπίσεσβαρ (βοήθησε με την είσοδό του στην επανάληψη) να δημιουργεί και τον φορ του ΠΑΟΚ να πλασάρει σωστά.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο ΕΘΝ. ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ 0-4

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερ: 31’ (πέναλτι), 63’ Κούρτιτς, 68' Αουγκούστο, 89' Άκπομ

Κίτρινες: Μιχάι, Μουργκ, Λωλής, Εραμούσπε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν – Λιάσος (71’ Λώλης), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι (71’ Σιόντης), Σνάιντερ (83’ Παναγιώτης Τριάδης)– Μορέιρα (59’ Μίνα), Μιλιντσεάνου (71’ Μπρένερ)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης - Λύρατζης, Κρέσπο (65’ λ. τρ. Ίνγκασον), Μιχάι, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς (74’ Σβαμπ), Τσιγγάρας – Μουργκ (59’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς - Άκπομ