ΑΕΚ: Χωρίς Μοχαμάντι με Ιωνικό λόγω θλάσης στο προσαγωγό, μπήκε ο Λιβάι Γκαρσία

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Μιλάντ Μοχαμάντι έδειξε θλάση στον προσαγωγό μ' αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα της Πέμπτης (16/12, 19.30) με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Αντίθετα υπολογίζεται ο Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την Τετάρτη (15/12)

ΑΕΚ: Χωρίς Μοχαμάντι με Ιωνικό λόγω θλάσης στο προσαγωγό, μπήκε ο Λιβάι Γκαρσία

Ευχάριστα και δυσάρεστα μαντάτα περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (15/12) της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Αρχικά από το «μέτωπο» του Μίλαντ Μοχαμάντι οι φόβοι των ιθυνόντων «κιτρινόμαυρων» βγήκαν αληθινοι, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθη το απόγευμα της Τρίτης ο Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στον, αριστερό, προσαγωγό.

Συνεπώς ο νεαποκτηθείς άσος θα λείψει, σίγουρα, από τον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (16/12, 19:30) για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο συνολικός χρόνος αποθεραπείας του θα επανεκτιμηθεί, ενώ ήδη ξεκίνησε θεραπεία.

Tα ευχάριστα αφορούν τον Λιβάι Γκαρσία, που μετά το ατομικό της Τρίτης (14/12) όπου είχε γίνει σαφές ότι θα δοκιμάσει την επομένη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης το έκανε δίχως προβλήματα και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη, που έχει μια ακόμη επιλογή στη «φαρέτρα» του για τον επικείμενο αγώνα.

Κατά τα λοιπά, οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά.

Την Πέμπτη (16/12), η «Ένωση» (κατά την συνήθη πρακτική Γιαννίκη) θα κάνει «ενεργοποίηση» στα Σπάτα στις 11.15 και στη συνέχεια θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο αφού γίνει γνωστή η αποστολή του ματς.