Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Επέστρεψε ο Σούντγκρεν, εκτός ο Μπερτόλιο.

Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε στην αποστολή του Άρη, ενώ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (16/12, 17.00) ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν συμπεριλήφθηκε στους 21 παίκτες που θα έχει μαζί του ο Άκης Μάντζιος. Κανονικά στην αποστολή είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (16/12), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 (πρεμιέρα β’ γύρου).

Η αποστολή της ομάδας (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Jeggo, Ndiaye, Sundgren, Matilla, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

* Εκτός αποστολής έμεινε ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της.