ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Ο Σωτηρίου τέθηκε εκτός μάχης.

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Ο Δημήτρης Σωτηρίου λόγω θλάσης έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Άρη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (15/12) και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή.

«Με παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/12) η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου υπέστη θλάση α’ βαθμού στο γαστροκνήμιο και άρχισε θεραπεία. Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Juan Neira, με τον Fjorin Durmishaj να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι Abdul Weiss και Απόστολος Διαμαντής έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Στην αποστολή για τον αυριανό (16/12) αγώνα με τον Άρη, συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Nabi, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Γρίβας, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γιάννου, Selimovic, Λάμπρου, van Duinen, Βούρος», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον Άρη στο Ηράκλειο.