Λαμία - Βόλος: Οι αποστολές των ομάδων

Η Λαμία και ο Βόλος, που κοντράρονται αύριο (15/12, 17:15) στη Φθιώτιδα για τη 14η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσαν τις αποστολές με τις οποίες θα κατέβουν στον μεταξύ τους αγώνα.

Λαμία - Βόλος: Οι αποστολές των ομάδων

Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» αύριο (15/12) στις 5:15 το απόγευμα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν σήμερα (14/12) την προετοιμασία τους για την κρίσιμη από βαθμολογικής απόψεως αναμέτρηση στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και οι δύο προπονητές γνωστοποίησαν τις αποστολές των ομάδων τους.

Για τη γηπεδούχο Λαμία οι 20 «εκλεκτοί» του Μιχάλη Γρηγορίου είναι οι παρακάτω: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Από την πλευρά του ο φιλοξενούμενος Βόλος θα μεταβεί στη γειτονική Φθιώτιδα με τους εξής 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Κώστας Μπράτσος: Κότνικ, Παπαδόπουλο, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Γκρίλο, Ρινέρ, Λογαρά, Φεράρι, Τσοκάνη, Σοάρες, Μεταξά, Μπαριέντος, Φερνάντες, Νίνη, Μπαρτόλο, Ορός, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.