Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 1-0: Στο 91' ο νεοεισελθών Κρεσπί έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες!

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Παναιτωλικού (που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα...) με το μίνιμουμ σκορ. Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε, στο εναρκτήριο ματς της 14ης αγωνιστικής (και πρώτης του 2ου γύρου) της Super League στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τέρμα του νεοεισελθόντα Κρεσπί,

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 1-0: Στο 91' ο νεοεισελθών Κρεσπί έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες!

Τρία 24ωρα μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης, στο ίδιο γήπεδο, στο εναρκτήριο ματς της 14ης αγωνιστικής (και πρώτης του 2ου γύρου...) ήταν ισόπαλος, χωρίς γκολ, με τον Παναιτωλικό ως το 91'.

Τότε ο νεοεισελθών Μπενίτο, μετά από σέντρα του Άλβαρες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι ο Κρεσπί (που επίσης είχε έρθει από τον πάγκο...) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Αποτέλεσμα που έφερε πιο κοντά στην 6αδα τους Αρκάδες και τερμάτισε το αήττητο σερί της ομάδας του Αγρινίου στα δύο ματς (1ν. - 1ισοπ.).

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με μπόλικες αλλαγές (6 οι γηπεδούχοι και 4 οι φιλοξενούμενοι) από τα ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, αλλά οι λιγότερο επηρεασμένοι παρουσιάστηκαν οι Αγρινιώτες του Γιάννη Αναστασίου.

Που μετά το τέταρτο (κι αφού γλίτωσαν με τον Μελίσα να σταματά προβολή του Καρμόνα στο 6') πήραν τα ηνία του αγώνα χάνοντας τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος η καλύτερη έπεσε στον Βέργο, αλλά ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε εντυπωσιακά (27'), όπως και φάουλ του Μπαρμπόσα, ενώ στην επανάληψη ο Καρέλης μετά από ασθενή απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Φλόρες έκανε «τσαφ» με την εστία στο έλεος του (54')...

Οι αλλαγές του Μίλαν Ράσταβατς άλλαξαν τη μορφή του αγώνα στο φινάλε της αναμέτρησης κι η συνεργασία τριών εξ αυτών έφερε το γκολ και τη νίκη...

Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ 1-0

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σκόρερς:
90+1’ Κρεσπί

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες: Κανελλόπουλος, Σονί – Βέργος.

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Χριστόπουλος, Πίτσου, Τασουλής (65’ Άλβαρες) – Ιγκλεσίας (46’ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86’ Μπενίτο) – Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σίτο (46’ Κρεσπί), Σονί, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους (59’ λ.τρ. Χουχούμης) – Αντούνες, Φλόρες – Μπαρμπόσα, Μεντόσα (87’ Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (λ. τρ. 42’ Καρέλης) – Βέργος.