ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (15/12) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή για την ομάδα των Ιωαννίνων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον ΠΑΟΚ αλλά είναι καλύτερος στην ισοβαθμία λόγω της νίκης του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Τούμπα. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα των Ιωαννίνων να τερματίσει όσο το δυνατό πιο ψηλά στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός Ηρακλής Μεταξάς μετράει δύο επιστροφές και δύο απουσίες. Οι Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών ενώ θα απουσιάσουν οι Καραχάλιος και Περέα που δηλώθηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής αφού συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι η εξής: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Π.Τριάδης, Γκαρντάφσκι, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Α. Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα και Μιλιντσεάνου.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Αθανασίου, Κύρκος και Καραγιάννης.

«20 ποδοσφαιριστές επέλεξε ο προπονητής μας κ. Μεταξάς για την αυριανή αποστολή και τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., τους:

Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Τριάδη Α., Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Ρίζο, Λιάσο, Τριάδη Π., Μπρένερ, Mίνα, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη και Μιλιντσεάνου», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.