ΟΦΗ: Μέσα οι Βούρος, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης

Τρεις επιστροφές για τον Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ. Κανονικά προπονήθηκαν την Τρίτη (14/12) οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

ΟΦΗ: Μέσα οι Βούρος, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Κοσμάς Τσιλιανίδης μπήκαν στην προπόνηση της Τρίτης (14/12) και τέθηκαν στα πλάνα του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Νιόπλια για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (16/12).

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Άρη ολοκληρώνεται την Τετάρτη (17/12) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

«Με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κώστα Γιαννούλη και Κοσμά Τσιλιανίδη να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή (14/12) προπόνηση της ομάδας μας στο Παγκρήτιο στάδιο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη (16/12, 17:00).

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Juan Neira, με τους Απόστολο Διαμαντή και Abdul Weiss να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Fjorin Durmishaj.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και άσκηση τακτικής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (15/12), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (14/12) ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη.