Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μαρτίνς για τον Ατρόμητο

Με προγράμματα αποκατάστασης και όχι κανονική προπόνηση θα πάει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο (15/12, 19.30). Ο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να πάρει τις αποφάσεις του την τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα. 

Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μαρτίνς για τον Ατρόμητο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης (15/12, 19.30) με τον Ατρόμητο, που θα είναι η πρεμιέρα του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με το επιτελείο του είναι αναγκασμένοι να δώσουν προγράμματα αποκατάστασης στους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στον Άρη.

Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα από παιχνίδι σε παιχνίδι για να γίνει κανονική προετοιμασία, όπερ σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει με τίποτα άκρη σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Μαρτίνς θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Θέλει να δει την κατάσταση που θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να βάλει όλους όσους είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που είδαμε κόντρα στον Άρη. Ο Μαντί Καμαρά συγκεντρώνει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, οι πολλές αλλαγές αναμένονται να γίνουν την Κυριακή (19/12) κόντρα στην Λαμία στο Καραϊσκάκη. Σε αυτό το ματς ενδεχομένως να αλλάξει κατά το ήμισυ η ενδεκάδα που έχει συνηθίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς.

Την Τρίτη (14/12) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των πρωταθλητών για το Περιστέρι.