Λουτσέσκου: «Θα πρέπει να σχολιάζω όλες τις μαλ… που γράφονται;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε μετά το 2-1 του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας για τα σενάρια από την Ρουμανία που τον ήθελαν να παραιτείται.

Λουτσέσκου: «Θα πρέπει να σχολιάζω όλες τις μαλ… που γράφονται;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μίλησε μόνο για τη νίκη με 2-1 του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, αλλά και για τα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει μετά το σημερινό ματς

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να διώξουμε την αρνητικότητα. Παιχνίδι με παιχνίδι να πηγαίνουμε για να παλεύουμε. Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν πάθος. Τη δεδομένη στιγμή αυτό που θέλουμε είναι τη νίκη, να χτίσουμε πάνω σε αυτό ώστε να έρθει η αυτοπεποίθησή μας και να ξαναπαίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αν εξαιρεθεί το τελευταίο πεντάλεπτο. Η Λαμία πίεσε, αλλά θεωρώ ότι ελέγξαμε την κατάσταση. Τα αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να πάρουμε την αυτοπεποίθησή μας πίσω».

Για τους τραυματισμούς: «Οι τραυματισμοί μάς στοίχισαν γιατί χάσαμε σημαντικούς παίκτες σε κρίσιμες στιγμές και έχασαν και τον ρυθμό τους. Είναι η στιγμή για να μπουν κάποια άλλα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα σενάρια από την Ρουμανία που τον ήθελαν να παραιτείται μετά την Λαμία: «Θα πρέπει να σχολιάσω όλες τις μαλ… που γράφονται;».