ΠΑΟΚ - Λαμία 2-1: Τον...γλίτωσε το VAR

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε τη Λαμία στην Τούμπα με 2-1. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 7’ με τον Αραμπούλι αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με Λύρατζη (18’), Κούρτιτς (64’). Στο 93' ο Τσούκαλος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη.

ΠΑΟΚ - Λαμία 2-1: Τον...γλίτωσε το VAR

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας 2-1 στην Τούμπα και έπιασε ξανά στην βαθμολογία τον ΠΑΣ Γιάννινα που αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/12) στα Ιωάννινα στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Οι Θεσσαλονικείς...γλίτωσαν αφού στο 93' ακυρώθηκε γκολ του Τσούκαλου!

Τη λύση για την ομάδα του Λουτσέσκου έδωσε για ακόμη μια φορά ο Κούρτιτς, ο οποίος στο 64’ δεν παράτησε τη φάση και δικαιώθηκε γράφοντας το 2-1. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με το γκολ του Αραμπούλι στο 7’, ωστόσο η Λαμία δεν κράτησε αρκετά αυτό το υπέρ της αποτέλεσμα αφού ο Λύρατζης (βασικός λόγω των πολλών απουσιών του ΠΑΟΚ) ήταν αυτός που έκανε το 1-1 μετά την προσπάθεια του Αουγκούστο.

Μετά το 2-1 ο ΠΑΟΚ κοίταξε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και να κρατήσει τη νίκη αφού προερχόταν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στην Ελλάδα. Τελικά τα κατάφερε αφού στο 93'...γλίτωσε από το έμφραγμα. Ο Τσούκαλος σκόραρε και έγραψε το 2-2 αλλά το γκολ ακυρώθηκε όχι γιατί ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάιντ, αλλά ο Ταϊρόν ο οποίος ήταν εκτεθειμένος έκανε συμμετοχή στη φάση πριν σκοράρει ο επιθετικός της ομάδας της Λαμίας.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ 2-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: 18’ Λύρατζης, 64’ Κούρτιτς – 7’ Αραμπούλι

Κίτρινες: Άντρια Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Τζανετόπουλος, Αραμπούλι, Νούνιες, Γκέντσογλου, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Ταϊρόν

Οι συνθέσεις...

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ – Τσιγγάρας, Κούρτιτς (82’ Σβαμπ) – Μουργκ (62’ Μπίσεσβαρ), Άντρια Ζίβκοβιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο (75’ Σβιντέρσκι) – Άκπομ (82’ Εσίτι)

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο (86’ Τσούκαλος), Γκέντσογλου (70’ Τζανδάρης) – Νούνιες (70’ Ταϊρόν), Ελευθεριάδης (79’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς – Αραμπούλι