ΟΦΗ: Με το μυαλό στον Άρη

Ο ΟΦΗ από τη στιγμή που αναβλήθηκε το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε ρεπό το Σάββατο (11/12) και την Κυριακή (12/12) η ομάδα του Νίκου Νιόπλια προπονήθηκε κανονικά με το μυαλό στον Άρη.

ΟΦΗ: Με το μυαλό στον Άρη

Με προπόνηση συνεχίστηκε την Κυριακή (12/12) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη. Το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και έτσι η προσοχή της ομάδας του Ηρακλείου είναι στραμμένη στον αγώνα με τον Άρη.

«Παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο περιελάμβανε η σημερινή (12/12) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (16/12, 17:00) κόντρα στον Άρη.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης, με τους Juan Neira και Fjorin Durmishaj να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Απόστολος Διαμαντής έκανε θεραπεία, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Abdul Weiss.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (13/12), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Κυριακής (12/12) στο Ηράκλειο.