Λουτσέσκου: «Φεύγει από τον ΠΑΟΚ», λένε στην πατρίδα του – Η απάντηση του Ρουμάνου

Στη Ρουμανία έγραψαν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Η απάντηση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Λουτσέσκου: «Φεύγει από τον ΠΑΟΚ», λένε στην πατρίδα του – Η απάντηση του Ρουμάνου

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου με δημοσίευμα στη Ρουμανία που κάνει λόγο για αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Απόσπασμα των όσων αναφέρει η ιστοσελίδα «playsport.ro»

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μια ριζοσπαστική απόφαση, η οποία έρχεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω την αβεβαιότητα στις αίθουσες του ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να διαπραγματευτεί τον τερματισμό του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, η τελική συζήτηση θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όντας δυσαρεστημένος από την έλλειψη επενδύσεων!

Αφού κατάφερε, για άλλη μια φορά, να πετύχει αξιόλογα πράγματα με τον ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε αποφασίζει να λύσει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα, αφού πρώτα αυτή προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Europa Conference Legue.

Από τις πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Playsport , υπήρξε ρήξη μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με την έλλειψη επενδύσεων που έγιναν στην ομάδα, που δεν υποστηρίζουν καν τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει να είναι “ελεύθερος” προπονητής μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία, ενώ ήταν ένας από τους προπονητές στη λίστα της Ομοσπονδίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα.

Για να πάρουν τη σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου, οι Ραζβάν Μπουρλεάνου και Μιχάι Στοϊτσίτα πήγαν στη Θεσσαλονίκη, όμως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν δυσάρεστη έκβαση για τη Ρουμανία».

Ο ίδιος αντέδρασε άμεσα στα όσα ακούγονται γύρω από τον ίδιο και το μέλλον του και μάλιστα σε μία αποστροφή του λόγου προς τους συνεργάτες του, ανέφερε με κατηγορηματικό τρόπο πως, «Απέχει 150% από την πραγματικότητα», ενώ οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αναφέρουν πως δεν έχει καμία βάση το εν λόγω σενάριο.