Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-0: Γιαννίκης: «Ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και στις καιρικές συνθήκες.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-0: Γιαννίκης: «Ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη, ο Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις κάκιστες καιρικές συνθήκες, υπογραμμίζοντας ότι ήταν κρίμα που παίχτηκε ποδόσφαιρο σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Με αυτές τις καιρικές συνθήκες και με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο στον οποίον δεν κυλούσε η μπάλα ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Μιλάμε για ένα παιχνίδι ρουλέτας, στο οποίο κάθε λάθος μετράει και ο πιο τυχερός θα μπορούσε να κερδίσει το ματς».

Αν θεωρεί πως έπρεπε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες: «Για μένα προσωπικά αλλά και για τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές είναι κρίμα να παίζεται ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ένταση αλλά είναι κρίμα τα παιχνίδια να παίζονται υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες».

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς από την πλευρά του ανέφερε: «Μόνο από τύχη θα μπορούσες να σκοράρεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ανταποκριθήκαμε όμως. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν ήρθε κάποιο γκολ και έτσι ήρθε το 0-0».