Ολυμπιακός: Η αποστολή για Άρη

Οι Βαλμπουενά, Καρμπόβνικ, Μάρκοβιτς έμειναν εκτός από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (12/12, 19:30) με τον Άρη. Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την επιστροφή στις νίκες. 

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Άρη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League με τον Άρη (12/12, 19:30) στον οποίο θα επιδιώξει τη νίκη για να μείνει μακριά από την ΑΕΚ στην κορυφή και για να σβήσει τις κακές εντυπώσεις της ήττας και της εμφάνισης στο Βέλγιο, στο ματς με την Αντβέρπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές, στους οποίους δε συμπεριλαμβάνεται ο Ματιέ Βαλμπουενά που έχει πρόβλημα με τραυματισμό, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς και οι Τζολάκης, Σουρλής που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού Β' στο ματς με τον Ηρακλή. Εκτός έμεινε ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.