ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2: Ανατροπή με Εραμούσπε στο 86’ (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με αντίπαλο τον Βόλο (0-1, 1-2) αλλά γύρισε το ματς και με πέναλτι του Εραμούσπε στο 86’ πήρε τη νίκη (3-2). Φοβερό γκολ ο Σωτήρης Νίνης.

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2: Ανατροπή με Εραμούσπε στο 86’ (highlights)

Πολύ σκληρός για να...πεθάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, ύστερα από ένα...τρελό παιχνίδι, επικράτησε 3-2 του Βόλου που προηγήθηκε δυο φορές σκορ (1’ Ορόζ, 40’ Νίνης) αλλά δεν πήρε ούτε τον βαθμό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στην επανάληψη έβγαλε ψυχή, ισοφάρισε νωρίς με τον Περέα (57’) και στο 86’ με τον εκτελεστή κεντρικό αμυντικό Εραμούσπε (πέναλτι) πήρε και το τρίποντο (3-2) και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος

Ο Βόλος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο αφού με γκολ των Ορόζ (στα 40 δευτερόλεπτα), Νίνη (40' καταπληκτικό τέρμα από τον έμπειρο άσο) ήταν μπροστά στο σκορ με (2-1), με τον Κάργα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 12'. Ο Βόλος είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις για το 1-3.

Ο ΠΑΣ στην επανάληψη ήταν καλύτερος, ισοφάρισε γρήγορα και τελικά πήρε το πολύτιμο τρίποντο στο 86' με τον Εραμούσπε, σε ένα ματς θρίλερ που ολοκληρώθηκε στο 99ο λεπτό!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ 3-2

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 12’ Κάργας, 57’ Περέα, 86’ Εραμούσπε – 1’ Ορόζ, 40’ Νίνης

Κίτρινες: Γκρίλο, Κλέιμαν, Ντομίνγκεθ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ (62’ Λώλης) (95' Παντελάκης) – Μορέιρα (87’ Λιάσος), Περέα

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Μπαρτόλο – Σοάρες, Νίνης (89’ Βοϊτκόφσκι) – Ρεγκατέν, Ορόζ (77’ Ρινέρ), Ροσέρο (89’ Τερεζίου) – Φαν Βέερτ