Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Έδειξε αντίδραση…(highlights)

Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος επικρατώντας με σκορ 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο μετά από καλή εμφάνιση. Σκόρερς οι Καρλίτος και Παλάσιος, ουσιαστική η συμβολή των Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Έδειξε αντίδραση…(highlights)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο με τους Καρλίτος, Αϊτόρ και Παλάσιος κορυφαίους.

Οι «πράσινοι» ήταν… λάτιν λοιπόν σήμερα απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου που παρατάχθηκε για να μην χάσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να υπάρχει όχι τελική, αλλά... υποψία φάσης!

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το ρυθμό είχε την κατοχή, όχι όμως τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, παίζοντας κυρίως από τα αριστερά με τον Χατζηθεοδωρίδη.

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος είναι «μαζεμένος» πίσω από την μπάλα και περιμένει την μια φάση στην αντεπίθεση.

Στο 27’ ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε πλευρές στους Παλάσιος και Αϊτόρ με τον Ισπανό να αναλαμβάνει δράση και να αποτελεί την «κινητήρια δύναμη» για τους γηπεδούχους, καθώς από δική του ενέργεια προήλθε το γκολ του Καρλίτος στο 31’.

Ο Ατρόμητος συνέχισε το… συντηρητικό του παιχνίδι χωρίς να βγαίνει μπροστά με τον Παναθηναϊκό να πιέζει ξανά.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος προσπάθησε με κάποιες ενέργειες να ισορροπήσει το ματς, αλλά στο 75’ο Παλάσιος «σφράγισε» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό, που έφτασε στην επικράτηση χωρίς να απειληθεί από τους αντιπάλους του.

Μικρογραφία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερς: Καρλίτος (31’), Παλάσιος (75’)

Κίτρινες: Βιγιαφάνιες (38’), - Βασιλαντωνόπουλος (51’), Μουνίθ (58’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (64’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (84’ Βιτάλ), Καρλίτος (65’ Μακέντα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης (67’ Μπεντινέλι ), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (79’ Ντένιτς), Χαρίσης (67’ Νάτσος), Καστεγιάνο, Μουνίθ (79 Γκαλβάο, λ.τ. 88’ Τζαβίδας), Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης.