Ολυμπιακός: «Σκληρή» ομιλία Μαρτίνς, απαίτηση νίκης με Άρη

Να μην επαναληφθεί εικόνα σαν κι αυτή στο Βέλγιο το σαφές μήνυμα από τον Πέδρο Μαρτίνς προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η άμεση ανάγκη της νίκης επί του Άρη. 

Ολυμπιακός: «Σκληρή» ομιλία Μαρτίνς, απαίτηση νίκης με Άρη

Σε έντονο ύφος ήταν η ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς προς τους παίκτες του Ολυμπιακού για την αγωνιστική εικόνα που είχε η πειραϊκή ομάδα στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε όλους προ των ευθυνών τους, δίχως να εξαιρέσει τον εαυτό του, ενώ μετέφερε και τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε αυτή η εμφάνιση στη διοίκηση της ομάδας. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραμένει στο Βέλγιο και να επιστρέφει μαζί με την αποστολή την επομένη του αγώνα.

Ο Μαρτίνς είπε στους παίκτες ότι «μπορεί σε κάποια ματς να κερδίσουμε ή να χάνουμε, αλλά τέτοιες εμφανίσεις είναι μη αποδεκτές και απαράδεκτες. Δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά τέτοια εικόνα για την οποία όλοι έχουμε ευθύνη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε άμεση αντίδραση και νίκη οπωσδήποτε στον αγώνα της Κυριακής (12/12) με τον Άρη, ματς το οποίο χαρακτήρισε πάρα πολύ δύσκολο και επισήμανε την ανάγκη η ομάδα να μεταμορφωθεί άμεσα και να δώσει όλες τις δυνάμεις της για το θετικό αποτέλεσμα.