Σισέ: «Ο αδερφός μου Ουσεϊνού Μπα»

Με πολύ θερμά λόγια για τη σχέση του με τον Ουσεϊνού Μπα μίλησε ο Παπέ Σισέ. Ποιο είναι το όνειρο των δύο Σενεγαλέζων αμυντικών του Ολυμπιακού

Σισέ: «Ο αδερφός μου Ουσεϊνού Μπα»

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σενεγάλης έδωσε ο Παπέ Σισέ μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Ουσεϊνού Μπα. Δύο παίκτες που έχουν ανταγωνισμό για τη θέση του στόπερ στην ελληνική ομάδα, αλλά και που είναι σαν αδέρφια στην επαγγελματική πορεία τους, όπως είπε ο Σισέ.

«Είναι σαν αδερφός μου. Έχουμε εξαιρετική σχέση και μακριά από τα γήπεδα. Όταν είχα μείνει εκτός δράσης λόγω της ασθένειας που με ταλαιπώρησε, ο Ουσεϊνού ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμη και στις 5 το πρωί ερχόταν για να μου φέρει φαγητό ή ό,τι χρειαζόμουν. Πολλές φορές ξυπνούσα και παρότι απαγορευόταν να με επισκέπτονται, έβλεπα μπροστά μου το πρόσωπο του Μπα.

Ήταν πάντα εκεί, δίπλα μου. Έκανε πολλές θυσίες για μένα και ήταν κάτι που με σημάδεψε. Είχαμε φιλική σχέση και πριν έρθουμε στον Ολυμπιακό. Κάποιοι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να κάνουν κακό σε αυτή τη σχέση που έχουμε, όμως κανείς δεν μπορεί να τη διαταράξει. Ονειρεύομαι πάντα ότι θα έρθει η στιγμή που θα παίξουμε μαζί στην Premier League και το μόνο που εύχομαι για εκείνον είναι να έχει επιτυχίες στη ζωή και στην καριέρα του».