Άρης: Χωρίς Σούντγκρεν με Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν συμμετείχε ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής κι έτσι δεν υπολογίζεται για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Άρης: Χωρίς Σούντγκρεν με Ολυμπιακό

Στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής όλη την εβδομάδα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Και την Παρασκευή ο Σούντγκρεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έτσι δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Χουλιάν Κουέστα και είναι υποψήφιος ακόμη και για βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12/12, 19:30).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (η αποστολή θα πετάξει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης) με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να κάνει θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, προπονήθηκε κανονικά».