Η πρόταση για Νικολάου, ο Ένγκελς και ο δεύτερος χαφ

Τι γίνεται με τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, τι ισχύει με τον Έλληνα και τον Βέλγο στόπερ και χαφ.

Η πρόταση για Νικολάου, ο Ένγκελς και ο δεύτερος χαφ

Η Ουντινέζε είναι η ομάδα που θέλει να πάρει τον Δημήτρη Νικολάου. Το ενδιαφέρον της είναι υπαρκτό για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως το θέμα θα τελειώσει άμεσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική ομάδα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία, όμως, όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε προς αυτή τη κατεύθυνση. Ολυμπιακός και Ουντινέζε είναι κοντά σε συμφωνία, αφού η πρόταση των Ιταλών θεωρείται καλή.

Από ‘κει και πέρα όσον αφορά στο θέμα του Μπιόρν Ένγκελς από τους Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει πρόταση από τη Μπρέντφορντ. Όλα δείχνουν ότι ο Βέλγος στόπερ θα φέρει πρόταση αν και οι Άγγλοι επιμένουν πως αυτό έχει γίνει από τη Μπρέντφορντ. Ο Ένγκελς βρίσκεται, πάντως και στη λίστα της Άντερλεχτ.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα ο Ολυμπιακός με Αράο και Μεριά κλείνει δύο σημαντικές «τρύπες» στο ρόστερ του και συνεχίζει. Είναι σίγουρο πως θα αποκτηθεί και δεύτερος χαφ με το όνομα του Μιγκέλ Βελόζο να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Κάποιοι, πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν εκπλήξεις στα στόπερ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.