ΟΦΗ: Μέσα ο Μεγιάδο για Ριζούπολη

Μία ακόμη επιστροφή για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Μεγιάδο μπήκε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΟΦΗ: Μέσα ο Μεγιάδο για Ριζούπολη

Ο Μεγιάδο μπήκε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (12/12). Ο δυναμικός μέσος της ομάδας του Ηρακλείου επέστρεψε και πλέον ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει Βούρο, Γιαννούλη. Εάν δεν καταφέρουν την Παρασκευή να μπουν στο πρόγραμμα, τότε πολύ δύσκολα θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για το ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Με τον Miguel Mellado να προπονείται κανονικά συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη (9/12) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/12) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, άσκηση τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης, με τους Juan Neira και Fjorin Durmishaj να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Απόστολος Διαμαντής έκανε θεραπεία και ο Abdul Weiss ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (10/12), στις 12:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης (9/12) και την προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.