Αλαφούζος στους παίκτες: «Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να το πει και να φύγει»

«Έκρηξη» Αλαφούζου στο Κορωπί. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους παίκτες της ομάδας και τους είπε όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, μετά τις γιορτές μπορεί να φύγει.

Αλαφούζος στους παίκτες: «Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να το πει και να φύγει»

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Πέμπτη (9/12) στο Κορωπί, στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έξαλλος με την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας και την γενικότερη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών.

«Είμαι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ' όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον.

Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Άρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε έβδομοι και για αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε.

Έχετε ένα πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Σκεφτείτε πως ακόμα και πέρσι με τα τόσα γνωστά προβλήματα ήμασταν 5οι. Φέτος ήταν και είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, παίξτε τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλές φορές το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε μέσα μας.

Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή».