Ιωνικός: Δουλειά την τακτική με στόχο το «διπλό» στο Αγρίνιο

Ο Ιωνικός θέλει να συνεχίσει με νίκη, μετά το ΠΑΟΚ (3-2) και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναιτωλικό.

Ιωνικός: Δουλειά την τακτική με στόχο το «διπλό» στο Αγρίνιο

Στον Ιωνικό έχουν αφήσει πίσω τη μεγάλη νίκη (3-2) επί του ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League και επικεντρώνονται στο ματς της 13ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που έπεται (11/12, 19:30).

Ο Δημήτρης Σπανός προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να μετατρέψει σε κινητήρια δύναμη τον ενθουσιασμό των παικτών του για ένα «διπλό» στο Αγρίνιο. Οι Νικαιώτες έχουν δύο περισσότερους βαθμούς από τον Παναιτωλικό και βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (8/12) στο γήπεδο της Φυλής, ο Ροτζέριο Τουράμ συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα ακολουθώντας και θεραπεία. Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε δουλειά στην τακτική, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού.

Η προετοιμασία του Ιωνικού για τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (9/12, 11:00).