ΟΦΗ: Θλάση α’ βαθμού ο Διαμαντής

Ο Απόστολος Διαμαντής τέθηκε νοκ άουτ από τις επόμενες αναμετρήσεις του ΟΦΗ λόγω θλάσης α’ βαθμού στον προσαγωγό.

ΟΦΗ: Θλάση α’ βαθμού ο Διαμαντής

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ΟΦΗ με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό να μένει εκτός για τα επόμενα παιχνίδια λόγω θλάσης α’ βαθμού.

Δεν θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης φυσικά ενώ χάνει και τα ματς με ΑΕΚ και Άρη.

«Άσκηση κατοχής μπάλας, τακτικής και παιχνίδι μικρών σχέσεων περιελάμβανε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Απόστολος Διαμαντής έκανε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού στον προσαγωγό.

Κανονικά προπονήθηκε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ενώ οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Miguel Mellado ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι Fjorin Durmishaj και Juan Neira συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, με τον Abdul Weiss να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (9/12), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης (8/12) αλλά και τον τραυματισμό του Απόστολου Διαμαντή.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Νίκο Νιόπλια είναι πως γυρίζει ο έτερος αμυντικός Πασαλίδης, ο οποίος δεν έπαιξε με Άρη και Ολυμπιακό, για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.