ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Πασαλίδης, εκτός ο Διαμαντής

Με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Εκτός ο Απόστολος Διαμαντής.

ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Πασαλίδης, εκτός ο Διαμαντής

Ο κεντρικός αμυντικός Τριαντάφυλλος Πασαλίδης επέστρεψε στις προπονήσεις. Δεν έπαιξε με Άρη, Ολυμπιακό αλλά σήμερα Τρίτη (7/12) μπήκε στις προπονήσεις.

Ο Απόστολος Διαμαντής δεν μπήκε στο πρόγραμμα αφού είναι τραυματίας από το ματς με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλει.

«Με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να ξεπερνά την ίωση και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) στο Παγκρήτιο στάδιο, με την οποία άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/12, 15:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, άσκηση τεχνικής με πάσες και κατοχή μπάλας.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και οι Πραξιτέλης Βούρος και Miguel Mellado, λόγω χτυπημάτων που δέχθηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Απόστολος Διαμαντής δεν προπονήθηκε, με τους Fjorin Durmishaj και Juan Neira να αρχίζουν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Abdul Weiss συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (8/12), στις 12:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (7/12).