ΑΕΚ: Όλα καλά με Βράνιες

Δεν υπάρχει θέμα με τον Βράνιες στην ΑΕΚ και την παρουσία του στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

ΑΕΚ: Όλα καλά με Βράνιες

Όλα καλά με τον Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της ΑΕΚ μετά τα συμπτώματα διάσεισης που παρουσίασε από ένα χτύπημα στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0) ήταν καθαρή. Έτσι ο 31χρονος Βόσνιος αμυντικός θα είναι στη διάθεση του προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30), στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αντίθετα, ο Βράνιες θα λείψει από το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ για το 2022. Η κάρτα που δέχτηκε την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα. Το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ αποφάσισε να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία στις 5 Ιανουαρίου, στο «Αθανάσιος Διάκος».

Από τη στιγμή που ο παίκτης είναι καλά και δεν υπάρχει θέμα απουσίας του από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιαννίκης θέλει να τον έχει κανονικά μαζί του τις τελευταίες αγωνιστικές του έτους και με το νέο χρόνο να χάσει το πρώτο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας.