Αστέρας Τρίπολης: Δεν δίνει εισιτήρια στην ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση και επανέλαβε πως δεν θα δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (11/12) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό.

Αστέρας Τρίπολης: Δεν δίνει εισιτήρια στην ΑΕΚ

Ούτε στην ΑΕΚ δίνει εισιτήρια η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες φιλοξενούν την ΑΕΚ το Σάββατο (11/12) και όπως έπραξαν στα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, έτσι και κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (11/12, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (11/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Είναι μια υπενθύμιση ουσιαστικά από την πλευρά της ομάδας της Τρίπολης, για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.