Μαρτίνς: Οι δύο τρόποι εξαργύρωσης των 3,5 ετών στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα 3,5 χρόνια που έχει στα χέρια του τιμόνι του Ολυμπιακού.

Μαρτίνς: Οι δύο τρόποι εξαργύρωσης των 3,5 ετών στον Ολυμπιακό

Η αραβική έκδοση του goal.com έφερε τον Πέδρο Μαρτίνς ένα βήμα από την Αλ Νασρ. Το θέμα με τους Άραβες δεν είναι τωρινό για τον Πορτογάλο προπονητή. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν υπάρξει δημοσιεύματα, ενώ και η Αλ Χιλάλ τον είχε βάλει στο… μάτι.

Ο Ολυμπιακός και ο ίδιος ο Μαρτίνς έβαλαν τέλος στην κουβέντα που άνοιξε από την Αραβία. Ο κόουτς, μάλιστα επιβεβαίωσε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του Πειραιά, όταν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου λέγονται και γράφονται διάφορα για το μέλλον του προπονητή.

Ο Μαρτίνς έχει τον Ολυμπιακό πρώτο στο πρωτάθλημα και με εννιά βαθμούς στον όμιλο του Europa League. Οδεύει προς τον τρίτο του τίτλο με την ερυθρόλευκη φόρμα κι έχοντας μία πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει δεθεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας και απολαμβάνει επίσης την αγάπη του κόσμου.

Είναι δύσκολο ένας προπονητής να κερδίσει το απαιτητικό κοινό των "ερυθρόλευκων". Και φέτος το ένιωσε στο πετσί του περισσότερο από ποτέ. Φέτος ο Μαρτίνς έχει ακούσει το όνομα του στις δύσκολες στιγμές. Άκουσε την κερκίδα να τον χειροκροτεί και να τον αποθεώνει μετά το ματς με τη Λαμία όταν κινδύνεψε να πάθει το κάζο της χρονιάς και να δεχτεί γκολ από τον Βύντρα στις καθυστερήσεις.

Αυτή είναι μία αναγνώριση προς το πρόσωπο του και ένα "ευχαριστώ" για την προσφορά του. Όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο τρόπους να τα εξαργυρώσει. Ο ένας είναι να φύγει γι' άλλες πολιτείες, αλλά αν το κάνει αυτό θα προτιμούσε για ένα προηγμένο πρωτάθλημα. Δεν θέλει σε αυτή τη φάση της καριέρας του να εξαργυρώσει τα 3,5 χρόνια στον Ολυμπιακό με τα πετροδόλαρα της Αλ Νασρ.

Ο άλλος τρόπος είναι να κάνει ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Ελλάδα. Πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο Μαρτίνς και οι πρωταθλητές έχουν ανοίξει την κουβέντα για το νέο συμβόλαιο. Πριν λίγο καιρό κάτι τέτοιο φαινόταν μακρινό, αλλά τώρα τα πάντα μπήκαν σε άλλη βάση. Και δεν έχει σκοπό ούτε η μία, ούτε η άλλη πλευρά να τραβήξει το θέμα για πολύ.