Ο Ρόνι Λόπες του Ολυμπιακού και το πρώτο «κρας τεστ» με τον Ρόνι Λόπες της... Μονακό

Οι αυξητικές τάσεις της μετοχής του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό και η σύγκριση με τον Ρόνι Λόπες της Μονακό της σεζόν 2017-18.

Ο Ρόνι Λόπες του Ολυμπιακού και το πρώτο «κρας τεστ» με τον Ρόνι Λόπες της... Μονακό

Οι καλά γνωρίζοντες τον Ρόνι Λόπες που τον είχαν παρακολουθήσει στην εκρητική του χρονιά στην Μονακό το 2017-18 (όταν ήταν δηλαδή 21 ετών) υποστηρίζουν ότι ακόμα δεν έχουμε δει το 50% από τον παίκτη που θαύμαζαν προ τετραετίας.

Ο Βραζιλιανοπορτογάλος τώρα έχει αρχίσει να παίρνει μπρος. Στη δε Μονακό μετά από ένα μήνα άρχισε να γκαζώνει για τα καλά. Του πήρε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα έξι παιχνίδι για να αρχίσει να προσαρμόζεται στο Πριγκιπάτο. Στον δεύτερό του μήνα όμως άφηνε τη... σκόνη του στους υπόλοιπους.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τον Λόπες, ο οποίος έκανε με φοβερή άνεση διάφορες ενέργειες στο Ηράκλειο που δεν τις έχουμε δει από τους υπόλοιπους εξτρέμ (πλην του Μασούρα). Σε σχέση με τον Ρόνι της Μονακό η μεγάλη διαφορά είναι ότι το καλοκαίρι του 2017 είχε κάνει προετοιμασία.

Φέτος ήρθε ανέτοιμος στην Ελλάδα και χρειάστηκε σχεδόν ένα τρίμηνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αναφορικά με τα κιλά του και τη μυική μάζα. Ακόμα λοιπόν είναι στην αρχή και ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί ότι πλησιάζει τον εντυπωσιακό Ρόνι Λόπες της Μονακό, όταν το 2017-18 είχε 15 γκολ και 7 ασίστ σε 38 παιχνίδια γαλλικού πρωταθλήματος. Σε μία Λίγκα δηλαδή που για να βάλεις γκολ θα πρέπει να... φτύσεις αίμα.

Ο Ρόνι ετοιμάζεται τώρα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (9/12) με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, εκεί όπου για ακόμη μία φορά θα πάρει φανέλα βασικού.