MVP ο Στάνκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα» - Γυρίζει σε έναν μήνα ο Αυστριακός

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναδείχθηκε MVP του αθηναϊκού ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη (7/12) μπαίνει στο χειρουργείο.

MVP ο Στάνκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα» - Γυρίζει σε έναν μήνα ο Αυστριακός

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ ξεχώρισε με την απόδοσή του και ήταν εκείνος που αρκετές φορές σταμάτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά μετά χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη κατοχή μπάλας. Όμως, στο τέλος η νίκη είναι δική μας και είμαι πολύ χαρούμενος.

Σε δύο περιπτώσεις ήμασταν λίγο άτυχοι, πετύχαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Νομίζω όταν ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ το παιχνίδι είχε τελειώσει, αλλά με το 1-0 είναι πάντα δύσκολο, γιατί κάτι μπορεί να συμβεί. Όμως, δείξαμε χαρακτήρα, κερδίσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Φυσικά είμαι χαρούμενος (σ.σ. για το βραβείο), αλλά χρειάζεσαι μια ομάδα για να κερδίσεις παιχνίδια. Όταν κάνω ένα λάθος χρειάζομαι τους συμπαίκτες μου, όταν αυτοί κάνουν λάθος χρειάζονται εμένα. Όλοι μαζί κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι ωραίο, αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, τη νίκη της ομάδας του με 1-0 και την ανάδειξή του σε MVP του ντέρμπι της Αθήνας.

O Αυστριακός είναι προγραμματισμένο να μπει στο χειρουργείο, ώστε ν’ ανακουφιστεί από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν όλο αυτό το διάστημα στο γόνατο.

Απείχε λοιπόν από την αποκατάσταση που έκαναν στα Σπάτα όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνει τον προεγχειρητικό έλεγχο.

Αύριο Τρίτη θα γίνει η επέμβαση καθαρισμού. Εκτιμάται ότι θ’ απουσιάσει για διάστημα ενός μηνός από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από τα ματς πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό και ΟΦΗ και από τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά και στόχος είναι να επανέλθει στην αναμέτρηση με τη Λαμία στις αρχές του 2022, για να έχει ενταχθεί πλήρως στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 9 Γενάρη.