Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τα «έχωσε» στους παίκτες

Σκασμένος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα με 1-0. Τα έβαλε με τους παίκτες του.

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τα «έχωσε» στους παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι. Είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, κράτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια για λίγα λεπτά και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν φανερά εκνευρισμένος και δεν μπορούσε να καταλάβει πως χάθηκε ο αγώνας από την ΑΕΚ. Ο εκνευρισμός αυτός μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αρκετά λεπτά μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του. Ο κόουτς των «πράσινων» ήταν εκνευρισμένος γιατί η ομάδα του δέχθηκε γκολ με το...καλημέρα και στη συνέχεια αν και είχε ευκαιρίες δεν σκόραρε.

Μένει να δούμε και μέσα στην εβδομάδα, τα όσα πει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος ήταν φανερά εκνευρισμένος και για πρώτη φορά ίσως από το καλοκαίρι και μετά που ανέλαβε την ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν σε αυτή την κατάσταση, αφού όπως είπαμε και παραπάνω ο ίδιος δεν μπορούσε να...χωνέψει πως ο ΠΑΟ δεν πήρε τίποτα από το αθηναϊκό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.