ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (06/12) η απόφαση για το αν μπει την επομένη για «καθαρισμό» στο γόνατο ο Στάνκοβιτς

Η ΑΕΚ πιθανότατα θα χάσει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς έως το τέλος του 2021 λόγω ενός απαραίτητου «καθαρισμού» που πρέπει να κάνει στο γόνατο. Τη Δευτέρα (06/12) η απόφαση

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (06/12) η απόφαση για το αν μπει την επομένη για «καθαρισμό» στο γόνατο ο Στάνκοβιτς

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έπαιξε για τελευταία φορά μέσα στο 2021 κατά πάσα πιθανότητα στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

Ο γκολκίπερ της «Ένωσης» πρόκειται να κάνει έναν απαραίτητο (και προγραμματισμένο) «καθαρισμό» στο γόνατο, όπου αντιμετωπίζει ενοχλήσεις εδώ και καιρό.

Κάτι που αν συμβεί άμεσα σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2021.

Αρχικά υπήρξε η πληροφόρηση ότι θα γίνει την Τρίτη (ημέρα ρεπό για την ομάδα) αλλά τελικά τη Δευτέρα (06/12) θα παρθεί η τελική απόφαση μετά από συνεννοήση τεχνικού επιτελείου, ιατρικού τιμ και παίκτη.

Εν αναμονή της απόφασης ο Στάνκοβιτς, σε δηλώσεις του μετά το ματς,τόνισε:«Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι για να έχει τη νοοτροπία του νικητή, να κερδίζει τέτοιου είδους παιχνίδια και το δείξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό».

«Καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-0 μέχρι το τέλος. Ο Τσούμπερ μπορεί να πέτυχε δύο γκολ, αλλά δεν μέτρησε κανένα από αυτά. Μπορεί να μας έφερε άγχος, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος».

«Η χρονιά έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά των έξι βαθμών, ωστόσο δεν θα πρέπει να την κοιτάμε. Έγιναν απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό εδώ το ματς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και πρέπει να δούμε πως θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

«Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι κρατάω το βραβείο του MVP, αλλά ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».