Θύρα 4: «Ο ΠΑΟΚ γυρίζει σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου»

Σκληρή ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τονίζουν ότι η ομάδα γυρίζει σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου.

Θύρα 4: «Ο ΠΑΟΚ γυρίζει σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου»

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΟΚ που έχασε με σκορ 3-2 από τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας. Η νέα κακή εμφάνιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών. Η θύρα 4 εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση επισημαίνοντας πως ο ΠΑΟΚ γυρίζει σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θύρα 4 αναφέρει:

«ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ σήμερα, και λυπόμαστε πολύ που το θα το πούμε, μας προκαλεί θλίψη. Η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας είναι δυσανάλογα της τεράστιας δυναμικής του συλλόγου, και η κατρακύλα φαίνεται να μην έχει σταματημό σε όλα τα επίπεδα. Είναι θλιβερό, αλλά γυρίζουμε σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου, που κάθε χωριό και κάθε ομάδα γειτονιάς ζούσε το όνειρο απέναντί μας.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν αλλάζει με δύο καλές μεταγραφές το χειμώνα. Η ομάδα εδώ και 2+ χρόνια βαδίζει στη μετριότητα. Χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς ξεκάθαρο μπάτζετ, χωρίς πλάνο. Κόντρα στο κλίμα που περνούν τα διάφορα παπαγαλάκια στηρίζουμε τους υπάρχοντες παίκτες (γιατί αυτούς έχουμε) και τον προπονητή μας (γιατί έχει αποδείξει την αξία του και του έχουμε εμπιστοσύνη). Η εύκολη λύση θα ήταν να πέσουμε πάνω τους, αλλά η αιτία του κακού δεν προέρχεται από εκεί. Πρέπει όμως και αυτοί να καταλάβουν ότι και η υπομονή έχει τα όρια της.

Παραθέτουμε προς υπενθύμιση πάντων, κάποιες σκέψεις μας το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο οργανισμός ΠΑΟΚ πανηγύριζε την αγχωτική πρόκριση επί κάποιας μπυραρίας του συμπαθέστατου Δουβλίνου. Για την ιστορία, εκείνες τις ημέρες σε συνάντηση του με τους συνδέσμους, ο Υπεύθυνος κάτι Αορίστου Κυριάκος Κυριάκου έβαζε στοίχημα και υπέγραφε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους καλούμε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, να μην ξεχάσουν τη Δευτεριάτικη ενημέρωση για το νέο γήπεδο που θα βοηθήσει το στόχο της αυτάρκειας (Μπατατούδικη φρασεολογία) και την ανακοίνωση της μετακόμισης της ομάδας στο Στάδιο των Σερρών. Όλα πάνε καλά».