ΑΕΚ- Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι!

Με τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά χωρίς τον Τσούμπερ παρατάσσει την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης στο ντέρμπι (19.30) με τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους «πράσινους», επέλεξε τον Μαουρίσιο στα χαφ αντί του Αλεξανδρόπουλου.

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι!

Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, της 12ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έγιναν γνωστές οι 11αδες των δύο μονομάχων

Άφησε τον Τσούμπερ στον πάγκο ο Αργύρης Γιαννίκης, με τον Λιβάι Γκαρσία από την άλλη να μπαίνει στο βασικό σχήμα, παρότι προέρχεται από κάκωση ποδοκνημικής, μεσοβδόμαδα, στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά

ΑΕΚ (Α. Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Μάνταλος, Άμραμπατ – Αραούχο.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Απόντες για την ΑΕΚ, οι Ανσαριφάρντ (κορωνοϊός) και Γαλανόπουλος (τραυματίας).

Στο «τριφύλλι», είναι εκτός οι τραυματίες Λούντκβιστ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης και οι Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης που έπαιξαν με τη Β' ομάδα.

Στην αντίπερα «όχθη» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επέλεξε τον Μαουρίσιο στα χαφ αντί του Αλεξανδρόπουλου.

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Σάρλια, Βέλεθ, Κώτσιρας – Μαουρίσιο, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες – Αϊτόρ, Παλάσιος, Μακέντα.

Στον πάγκο: Διούδης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Σιδεράς, Βιτάλ.