Super League: Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στις 17:15 θα γίνει η αρχή στο γήπεδο της Νεάπολης, εκεί όπου ο Ιωνικός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της καθώς προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Η αντίδραση είναι επιτακτική για τους παίκτες του Λουτσέσκου, οι οποίοι θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση των αξιόμαχων γηπεδούχων.

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (5/12)

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν δύο αναμετρήσεις. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να συνεχίσει τις ελπιδοφόρες του εμφανίσεις μετά και τη νίκη εις βάρος του ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες έπειτα από την καλή τους απόδοση κόντρα στον Ατρόμητο θέλουν να φύγουν με το διπλό από την έδρα των «κίτρινων» έτσι ώστε να τους προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στη γηπεδούχο ΑΕΚ και στον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν μία δύσκολη νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και επιζητούν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μείνουν κοντά στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διατηρηθούν στην πρώτη πεντάδα και να μειώσουν τη διαφορά τους από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο (4/12)

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 4-1

(9' Σπιριντόνοβιτς, 40' Μουνίθ, 68', 75' Κουλούρης - 18' Φατιόν)

Βόλος - Παναιτωλικός 1-2

(7' Ρεγκατέν - 3' Μόρσεϊ, 33' Καρέλης)

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3

(16' Διαμαντής - 24', 49' Σισέ, 60' Λόπες)

Κυριακή (5/12)

17:15 Ιωνικός-ΠΑΟΚ

19:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

19:30 Άρης-Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα (6/12)

19:30 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία