ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3: Ο Μαρτίνς για Λόπες, Σισέ και Αντβέρπ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ μίλησε για την αλλαγή του Ρόνι Λόπες, τον Παπέ Σισέ και το παιχνίδι με την Αντβέρπ.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3: Ο Μαρτίνς για Λόπες, Σισέ και Αντβέρπ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπέ Σισέ και τον Ρόνι Λόπες να κάνει ένα πολύ καλό ματς ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο επικρατώντας με σκορ 3-1 του ΟΦΗ. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα του είναι πλήρης και ότι σε κάθε ματς υπάρχουν διαφορετικοί πρωταγωνιστές.

Μαρτίνς: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το αν ήταν κλειδί στην ανατροπή το γεγονός ότι ισοφάρισε σε λιγότερο από 10 λεπτά: «Ήταν μία πολύ δυνατή αντίδραση από την πλευρά μας. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, παρόλο που δεχτήκαμε πρώτοι το γκολ. Γενικότερα νομίζω ότι ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία που είχε ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μια στο δεύτερο που έδιωξε ο Βατσλίκ. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Ασκήσαμε πίεση ψηλά στον ΟΦΗ. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε δίκαια στη νίκη

Για το αν η σημερινή νίκη θα μπορούσε να δώσει την ώθηση για νίκη και με την Αντβέρπ: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Σε όποιο παιχνίδι και γήπεδο πηγαίνουμε, ο στόχος μας είναι πάντοτε να κερδίζουμε. Φυσικά πρόκειται για διαφορετική διοργάνωση με άλλες ιδιαιτερότητες. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να κερδίσουμε το δικό μας παιχνίδι και να ελπίζουμε σε νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Άιντραχτ, ώστε να κατακτήσουμε τον στόχο μας που είναι η πρώτη θέση. Πρόκειται όμως για διαφορετική διοργάνωση και διαφορετικό παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό κόντρα στον ΟΦΗ. Νίκες όπως η σημερινή απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως ο ΟΦΗ, μας δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και ο λόγος είναι ότι η ομάδα μας έχει εξελιχθεί, έχει μεγαλώσει και αναπτυχθεί πολύ. Υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η ομάδα θα προοδεύσει ακόμα περισσότερο. Δείχνουμε ότι έχουμε κάνει πολύ καλά βήματα έως τώρα προς τον στόχο μας που είναι συνεχώς να κερδίζουμε».

Για την εξέλιξη του Ρόνι Λόπες και τα γκολ του Σισέ: «Ο Ρόνι Λόπες δεν ήρθε σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ένα νέο περιβάλλον με διαφορετική πραγματικότητα. Παρόλο που δεν ήταν στις βασικές επιλογές όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Ρόνι Λόπες δεν σταμάτησε να δουλεύει. Αυτό που βλέπετε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει κάνει. Πιστεύω ότι έχει περισσότερα να δώσει, γιατί τον γνωρίζω πολύ καλά. Ο Σισέ δεν είναι η πρώτη φορά που μας ικανοποιεί με την απόδοσή του. Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για εμάς και σήμερα απλώς λυπούμαστε που δεν έκανε το χατ τρικ, γιατί είχε την ευκαιρία να το πετύχει. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι σήμερα ήταν ο Σισέ και ο Ρόνι, την προηγούμενη ήταν ο Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί. Πιο πριν ήταν ο Τικίνιο και ο Μασούρας. Πάντα υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Έχουμε μία πλήρη ομάδα και παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να προχωράει νικηφόρα. Και φυσικά και ο Όλεγκ ήταν από τους πρωταγωνιστές το προηγούμενο διάστημα».