Μισελέν: «Ο πατέρας μου ανατρίχιασε με τον Ολυμπιακό»

Ο Κλεμάν Μισελέν μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μισελέν: «Ο πατέρας μου ανατρίχιασε με τον Ολυμπιακό»

Ο Κλεμάν Μισελέν μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και έδειξε αποφασισμένος για νίκη στο ντέρμπι. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας πως ο πατέρας του ανατρίχιασε σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά ο Κλεμάν Μισελέν μίλησε:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα στοιχεία που χρειάζεται η ΑΕΚ:

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι. Οπότε, θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση με πολλή ενέργεια. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, είναι σημαντικό για εμάς. Η ομάδα είναι καλά, με αρκετή αυτοπεποίθηση και παιχνίδι με παιχνίδι, παίζουμε καλά. Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση με τη μπάλα όλοι οι παίκτες. Για εμένα είναι ένα καλό παιχνίδι για το οποίο είμαστε έτοιμοι.

Για τα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ στα ντέρμπι:

Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα ντέρμπι γιατί επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό.

Όχι σε όσα προηγήθηκαν. Για εμένα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, είναι το μόνο που σκεφτόμαστε. Δουλέψαμε πολύ, με αυτοπεποίθηση, ξανά και ξανά. Επικεντρωνόμαστε μόνο στην ΑΕΚ, όχι στον Παναθηναϊκό, όχι στο πρωτάθλημα. Μόνο στο παιχνίδι.

Για την αντίδραση της ΑΕΚ στα Γιάννινα και τη νίκη επί του ΠΑΣ:

Ναι, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, το πιο σημαντικό ήταν να αντιδράσουμε. Και νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή νίκη γιατί δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας ήταν πίσω, αμύνονταν κι έψαχναν τις αντεπιθέσεις. Ήταν μια μεγάλη νίκη κι έχουμε αυτοπεποίθηση μετά κι από τη νίκη στο Κύπελλο. Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πίσω μας και τώρα επικεντρωνόμαστε στο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουμε και σε αυτό το παιχνίδι για το οποίο είμαστε έτοιμοι.

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά ντέρμπι και ιδίως στο ΟΑΚΑ, σε σχέση με την πατρίδα του, τη Γαλλία:

Έχω παίξει στη Λανς, το γήπεδο ήταν καλό, η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Αλλά εδώ είναι πολύ διαφορετικά, για εμένα δεν είναι το ίδιο. Ένιωθα όλο το πάθος από όλο τον κόσμο. Ο πατέρας μου ήταν στις εξέδρες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και μου είπε «Ω, τι είναι αυτό;»! Είχε ανατριχιάσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! Είναι διαφορετικά. Δεν το λέω επειδή είμαι εδώ τώρα, αλλά προτιμώ αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν είναι ίδια με της Γαλλίας. Εκεί είναι ήρεμοι, ίσως είναι καλό αυτό. Αλλά εδώ είναι όλοι οι οπαδοί σαν… τρελοί! Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί πιέζουν όλη την ομάδα. Οπότε είναι πολύ καλά.