Γιαννίκης για Παναθηναϊκό: «Έρχεται από σερί νικών, είμαι αισιόδοξος ότι θα τον νικήσουμε»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (5/12, 19.30).

Γιαννίκης για Παναθηναϊκό: «Έρχεται από σερί νικών, είμαι αισιόδοξος ότι θα τον νικήσουμε»

Ο Αργύρης Γιαννίκης έδειξε με τις δηλώσεις που έκανε στην «COSMOTE TV» ότι έχει εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (5/12, 19.30).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ στα ντέρμπι: «Είναι ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης εναντίον του Παναθηναϊκού. Είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Το παρελθόν είναι παρελθόν, δεν το αλλάζουμε. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτό που κάνουμε τώρα. Η εξέλιξή μας πάνω στο παιχνίδι. Βλέπουμε θετικά στοιχεία, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ στα Γιάννινα και τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια στα Γιάννινα, καθώς μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Η ανατροπή ήταν ψυχικά δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι έχουμε κάποιο μέταλλο, ότι κτίζουμε κάποιο μέταλλο. Ήταν μια νίκη που μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δουλεύει με τον προπονητή του από το καλοκαίρι. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τώρα όμως έρχεται από ένα σερί νικών. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βγάλουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ΑΕΚ επί των ημερών του: «Έχουμε πολύ μεγάλη διαδρομή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ως τώρα με τους παίκτες μου κι από αυτά που έχουν εμπεδώσει μέχρι τώρα. Αλλά είμαστε σε έναν μεγάλο αγώνα δρόμου. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα, σωματικά ποδοσφαιρικά και τακτικά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας».