Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Στο Πανθεσσαλικό θα γίνει ο αγώνας

Εξαιτίας της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο «Αθανάσιος Διάκος» η Super League αποφάσισε να μεταφέρει τον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Στο Πανθεσσαλικό θα γίνει ο αγώνας

Στην αλλαγή έδρας του αγώνα Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε η Super League στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Λαμίας είναι ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο και έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι της Δευτέρας (6/12, 19:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ Λαμία για την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, παράλληλα με την έκθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων της Super League και κατόπιν της επιστημονικής αξιολόγησης του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ», ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 06.12.2021, στις 19:30».