Ολυμπιακός: Η εξήγηση της ανόδου του Λόπες (pic)

Ο Ρόνι Λόπες έχει δώσει σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό και η αγωνιστική του άνοδος έχει εξήγηση.

Ολυμπιακός: Η εξήγηση της ανόδου του Λόπες (pic)

Ο Ρόνι Λόπες βρίσκεται σε μία σταθερή άνοδο το τελευταίο διάστημα και για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο έχει δουλέψει πολύ. Έχει κάνει τα πάντα για να μπορέσει να αποδώσει σύμφωνα με τις ικανότητες του και την ποιότητα του.

Και στο χθεσινό μας κείμενο αναφερθήκαμε στην πρόοδο που έχει παρουσιάσει ο Λόπες, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει προσπεράσει όλους τους εξτρέμ που έχει ο Ολυμπιακός. Κάπως έτσι ο 25χρονος άσος είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Το μυστικό της αλλαγής φυσικά και κρύβεται στη δουλειά που έχει κάνει ο ίδιος και στο γεγονός ότι στάθηκαν στο πλευρό του οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι γυμναστές της ομάδας του Πειραιά τον βοήθησαν πολύ, αλλά δεν ήταν και οι μοναδική.

Ο διατροφολόγος των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Ερνάνι Γκόμες έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο προκειμένου να έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα ο Λόπες και αυτή τη στιγμή να βγάζει μία τόσο καλή εικόνα στους αγωνιστικούς χώρους. Πέντε κιλά έχει χάσει το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός που πλέον είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.