Με Σωκράτη, αλλά χωρίς Ροντρίγκες η αποστολή του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά όχι και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Με Σωκράτη, αλλά χωρίς Ροντρίγκες η αποστολή του Ολυμπιακού

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στην πορεία για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος δίνει το Σάββατο ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ (19:30).

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Όπως αναμενόταν στην αποστολή για το Ηράκλειο συμπεριλήφθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες. Ο έμπειρος στόπερ θα πάρει ξανά τη θέση του στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο δεν θα μπει ούτε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Επίσης κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Πιερ Κούντε, ο οποίος χθες (2/12) προπονήθηκε κανονικά.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.