Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον των Αράβων για Μαρτίνς και οι σκέψεις του

Γι' ακόμα μία φορά από την Αραβία προέκυψαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Αλ Νασρ ενδιαφέρεται για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον των Αράβων για Μαρτίνς και οι σκέψεις του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέδρο Μαρτίνς μπαίνει στο… μάτι των Αράβων. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Αλ Νασρ έχει τον προπονητή του Ολυμπιακού στη λίστα της. Πριν μερικούς μήνες ήταν η Αλ Χιλάλ αυτή που ασχολήθηκε με τον 51χρονο κόουτς. Γενικά δείχνει να έχει πέραση ο Πορτογάλος κόουτς στα Εμιράτα.

Ο 51χρονος προπονητής διανύει τον τελευταίο του χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Τον Ιούνιο του 2022 εκπνέει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Άραβες δεν τον ξεχνούν τον Μαρτίνς, αλλά αυτός δεν φαίνεται να… τρελαίνεται με αυτή την προοπτική. Τα πετροδόλαρα δεν τον δελέασαν ποτέ και ούτε τώρα φαίνεται πως έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό του. Ο 51χρονος τεχνικός έχει αφήσει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό και ο μοναδικός λόγος που θα έμπαινε σε σκέψεις να αλλάξει φόρμα θα ήταν μία πρόταση από την Αγγλία.

Για να πάρει κάποια ομάδα τον Μαρτίνς στα μέσα της σεζόν θα πρέπει να καταβάλλει 4.000.000€ στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του κόουτς, ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Το τι θα συμβεί μέχρι τότε είναι μία άλλη ιστορία και θα το δείξει το μέλλον, διότι αυτή τη στιγμή προέχουν τα ματς των πρωταθλητών Ελλάδας.