Ατρόμητος: Τα εισιτήρια για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο Περιστέρι

Ατρόμητος: Τα εισιτήρια για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Το Σάββατο (4/12) ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Περιστεριώτες με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι και μάλιστα περιμένουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο κρίσιμο ματς για να μπορέσουν να… ανασάνουν βαθμολογικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (4/12, 17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται:
Από την Παρασκευή (3/12) στη Διαχείριση Εισιτηρίων στη Θύρα 2. Το ωράριο λειτουργίας είναι το εξής:
Παρασκευή 3/12: 16:00-20:00
Σάββατο 4/12: 11:00-17:00

Η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων ισχύει μέχρι και τις 17:00 του Σαββάτου (4/12). Από εκείνη την ώρα και μετα, η πώληση των εισιτηρίων σταματά και δεν θα υπάρχει δυνατότητα για άλλη αγορά βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021.
Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης:
ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου είτε για τους κατόχους Διαρκείας, είτε για τους κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων, κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει μαζί του:
- Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιοτοποιητικό νόσησης έξι μηνών.
- Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
- Όσοι είναι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
- Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.
- Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα

Στην περίπτωση που ο φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω δικαιολογητικά και έγγραφα, τότε δεν θα μπορέσει να έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνιστά την όσο το δυνατόν νωρίτερη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων μας κατά τη διάρκεια της εισόδου που θα απαιτηθεί έλεγχος των σχετικών εγγράφων».