Ολυμπιακός: Αμφίβολος για ΟΦΗ ο Κούντε

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Πιερ Κούντε που δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να είναι παρών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (4/12, 19:30)

Ολυμπιακός: Αμφίβολος για ΟΦΗ ο Κούντε

Ο Πιερ Κούντε επέστρεψε σε αγώνα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά έπειτα από την απουσία του το τελευταίο διάστημα μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ιωνικό. Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος αντιμετωπίζει, όμως, ξανά πρόβλημα από μια κλοτσιά που δέχτηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι της Βοιωτίας και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (4/12, 19:30) εναντίον του ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η απόδοση του Κούντε, όπως και ολόκληρης της ομάδας του Ολυμπιακού στον αγώνα του Κυπέλλου, δεν ήταν καλή. Και είναι πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αντικαθιστούσε ακόμη κι αν δεν είχε το νέο τραυματισμό. Στον Πειραιά περιμένουν περισσότερα από έναν παίκτη που δεν έχει προσφέρει έως τώρα με βάση την αξία του και την εμπειρία από την παρουσία του στην Bundesliga.

Ελαφρυντικό για τον Κούντε είναι ότι δεν έχει πάρει κάποια σερί παιχνίδια ώστε να αποκτήσει ρυθμό. Κάτι που θέλει και ο ίδιος ώστε να μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο το σύλλογό του, αλλά και να είναι στο βασικό πλάνο του προπονητή του στην Εθνική για τους αγώνες του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν αυτός που εκτελούσε, συνήθως ανεπιτυχώς, τις στατικές φάσεις όσο έπαιξε. Κι όταν δοκίμασε ένα κόρνερ ο Μάριος Βρουσάι ήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού από τον Ρούμπεν Σεμέδο.