Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του MVP Κέβιν Σονί (vid, pics)

Ο Κέβιν Σονί βραβεύτηκε ως ο BADOUNAS MVP Of The Match και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ATFCtv.

Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του MVP Κέβιν Σονί (vid, pics)

Στην κάμερα της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης μίλησε ο Κέβιν Σονί, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο BADOUNAS MVP Of The Match για την εμφάνισή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου είχε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στη νίκη με 6-2.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας, για τη στήριξη σε εμένα αλλά και σε όλη την ομάδα. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς εκείνους δεν θα είχα πετύχει αυτά τα γκολ.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2: 40 χρόνια μετά τη συντριβή με 10-0 από τον Εθνικό

Είναι η καλύτερή μου εμφάνιση. Να μην μείνω εδώ γιατί περιμένω ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Και τα δύο γκολ ήταν δύσκολα και όμορφα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Σημασία έχει πως με αυτά τα γκολ βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει και ελπίζω να κάνω κάτι παρόμοιο και με τον Άρη.

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 6-2: Τον πήρε και τον σήκωσε...(highlights)

Δουλεύουμε για αυτόν τον αγώνα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αλλά να δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι μπορούμε», είπε ο Σονί ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο στη μητέρα του.

Ο Κέβιν Σονί αναδείχθηκε ύστερα από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Δείτε το video με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Κέβιν Σονί