Ιωνικός: Βραβεύτηκε ο Άοσμαν για το καλύτερο γκολ τη 2η και την 5η αγωνιστική

Ο Αϊάς Άοσμαν του Ιωνικού βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ τη και την 5η αγωνιστική.

Ιωνικός: Βραβεύτηκε ο Άοσμαν για το καλύτερο γκολ τη 2η και την 5η αγωνιστική

Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το...καλημέρα. Ο Σύριος άσος του Ιωνικού, Αϊάς Άοσμαν βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ τη 2η αγωνιστική αλλά και την 5η.

Οι δηλώσεις του Άοσμαν για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής (κόντρα στον Άρη): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμητική διάκριση με το βραβείο του Best Goal. Για 'μένα, το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Τα προσωπικά βραβεία μπορώ να τα χαρακτηρίσω ως ένα έξτρα μπόνους που έρχεται μετά από κάποια όμορφα γκολ. Στόχος μου είναι μέσα από τα γκολ που πετυχαίνω να βοηθάω πρώτα τον Ιωνικό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε και ανέδειξε το γκολ που πέτυχα απέναντι στον Άρη ως Best Goal της αγωνιστικής και μακάρι να υπάρξουν κι άλλα βραβεία στο μέλλον αλλά το μεγαλύτερο βραβείο, επαναλαμβάνω, είναι να νικά η ομάδα και να πετυχαίνει τους στόχους της».

Και εκείνες για το αντίστοιχο της 5ης αγωνιστικής (απέναντι στη Λαμία): «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε και ανέδειξε το γκολ που πέτυχα στον αγώνα με τη Λαμία ως Best Goal της 5ης αγωνιστικής. Θα ήμουν διπλά χαρούμενος, αν αυτό το γκολ συνδυαζόταν και με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Έχω ξαναπεί, πως τα προσωπικά βραβεία τα βλέπω ως κάτι έξτρα, το σημαντικό για’ μένα είναι να βοηθάω τον Ιωνικό να πετυχαίνει τους στόχους του. Εδώ θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου γιατί η δουλειά που γίνεται είναι ομαδική και λειτουργούμε πάντα ως οικογένεια».

Τη βράβευση στον 27χρονο άσο για το πρώτο βραβείο έκανε ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης: «Ήταν ένα φανταστικό γκολ από έναν καταπληκτικό παίκτη. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ιωνικού, να έχει αυτόν τον παίκτη στις τάξεις της που κατά την άποψη μου κάνει τη διαφορά. Το τέρμα απέναντι στον Άρη ήταν απίστευτο και το σημαντικότερο, συνδυάστηκε και με νίκη. Μακάρι στο μέλλον να έρθουν κι άλλα τέτοια γκολ έτσι ώστε ο Ιωνικός να πετύχει τον στόχο του και να μείνει στην κατηγορία και γιατί όχι στο μέλλον να δούμε την ομάδα και στην Ευρώπη».

Την αντίστοιχη για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 5ης αγωνιστικής πραγματοποίησε ο Γιάννης Ξανθόπουλος: «Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στον Αίας Άοσμαν για το γκολ που πέτυχε και τη βράβευση του, ως Best Goal της αγωνιστικής. Θεωρώ πως αποδεικνύει σε κάθε αγώνα πως είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και με τα γκολ που πετυχαίνει, επιβραβεύεται και ο ίδιος αλλά και η ομάδα. Έχει ποιότητα και εξαιρετικά χτυπήματα με τη μπάλα γι αυτό και όλα τα του τα γκολ είναι εντυπωσιακά. Εύχομαι να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό και στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με την επίτευξη των στόχων μας».